Literam terapija

Literam je naravna obnova las s trajnim učinkom. Je postopek s katerim lahko spremenimo strukturo las.

Lase nosimo na glavi, jih obdelujemo ter negujemo zato se obrabljajo in se poškodujejo. Zaradi obrabe lasje postanejo grobi, suhi, izgubijo sijaj, se nam tanjšajo, cepijo in lomijo. Z literam terapijo lase nazaj odebelimo in jih okrepimo od korena do konic, zato so po literam terapiji lasje bolj močni, čvrsti, imajo več volumna, so gladki ter se lahko razčešejo brez balzamov. Ker lase obnovimo po celi dolžini, so obnovljene tudi konice, zato se nam pogosto že po prvi terapiji lasje prenehajo lomit, prav tako se delno ali popolnoma odpravi cepljenje las.

Vsaki stranki se struktura las izboljša že po prvi terapiji, vendar je napredovanje učinkov terapij vedno povezano s kvaliteto oz. stanjem las pred literam terapijami.  Za začetek priporočamo 4 terapije v roku štirih mesecev, da las popolnoma obnovimo. Po opravljenih začetnih terapijah, se terapije delajo na daljša obdobja, ki so odvisna od naravne kvalitete las. Priporočamo terapijo na 3-4 mesece oz. po potrebi, pri tem pa je potrebno upoštevati tudi navodila za ravnanje z lasmi doma.

Obrabljanje las je naraven proces, ki ga ni mogoče odpraviti.

Z literam terapijo lasem vračamo naravne gradnike, ki so že bili  v lasu vendar so se zaradi omenjenih obrab obrabili. Med procesom včesavanja gradnikov las, se le ti vežejo na prazne prostore vezi v laseh, tam kjer so poškodbe in se na koncu tega postopka pod vplivom svetlobne reakcije le te spremenijo v  trdo obliko ter postanejo del las, zato je učinek literam terapije trajen in se ne izpere.

bb2f01ff-83d7-4548-897f-7b9d30d4a65f

NAROČANJE

Uporabite spletni obrazec na povezavi ali nas pokličite na številko 04 234 30 70!